logo
speelparadijs Coevorden

kinderfeestje vieren?

Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag te vieren in het Cowboy en Indianen Speelreservaat?

Niks toch zeker!

In het Speelreservaat gaan we er vanuit dat de kinderen zo lang en zoveel mogelijk willen spelen.

Alle feestjes worden ontvangen door een echte Cowboy of Cowgirl.

Speciaal voor de jarige staat er een tafel klaar. De jarige wordt door de cowboy samen met de vriendjes en vriendinnetjes ontvangen in de tipi waar de jarige wordt toegezongen. De jarige mag een kadootje uitkiezen uit de enorme verjaardagskist en natuurlijk mag de jarige een onvergetelijk ritje op het paard maken! Er is geen tijdslimiet voor de kinderfeestjes, de kinderen kunnen onbeperkt spelen.

Een kinderfeestje is mogelijk vanaf 6 betalende personen. Dit hoeft niet alleen 6 kinderen te zijn. Volwassenen kunnen ook gebruik maken van het arrangement. Personen die geen gebruik maken van het arrangement betalen het normale tarief.

Slagroomtaart

Wil je het kinderfeestje of familiefeest extra feestelijk maken? Bestel dan een heerlijke verse slagroomtaart met je eigen foto of afbeelding.
Ook kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende voorbeelden zoals cars, spongebob, prinsessen, K3. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Mail ons tegelijk met uw reservering door welke afbeelding er op de taart moet komen.

taart taart

Uitnodiging kinderfeestje

uitnodiging kinderfeestje

Geef aan iedereen die op het feest mag komen een uitnodig mee. Om het lekker makkelijk te maken hebben wij al een uitnodiging gemaakt die je alleen nog maar hoeft uit te printen, vouwen en meegeven aan alle vriendjes en vriendinnetjes.

Print je eigen uitnodiging voor het kinderfeestje!

uitnodiging kinderfeestje

Graag willen we erop wijzen dat het verplicht is dat kinderen sokken dragen tijdens het spelen in verband met hygiëne en veiligheid.